1403/12/28

اطلاعیه مهم و فوری فدراسیون بدنسازی در خصوص دوره کارورزی/ دوره های کارورزی برای اخذ مدرک مربیگری (درجه3، درجه2 و درجه 1) ملغی شد

فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام اعلام کرد شرکت کنندگان در دوره های مربیگری باید در سه کارگاه عملی کارورزی شرکت نمایند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام، براساس تصمیم شورای فنی و سیاست‌های فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام از تاریخ 18 اسفند 1403، دوره های کارورزی برای اخذ مدرک مربیگری (درجه3، درجه2، و درجه 1) ملغی و هنرجویان به جای کارورزی؛ باید از طریق سامانه ملی بدنسازی در سه کارگاه عملی کارورزی شرکت نمایند.
لذا هرگونه پرداخت مبلغ به حساب فدراسیون و هیات‌های استانی و مدرسان کارورز، تحت عنوان دوره کارورزی ممنوع است و فدراسیون هیچ گونه مسئولیتی در قبال وجه پرداختی بابت کارورزی وثبت آن ندارد.

قابل ذکر است متقاضيان شرکت در این کارگاه‌ها جهت ثبت نام و اطلاع از زمان و مکان برگزاری کارگاه‌های عملی کارورزی که توسط فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام و یا هیات‌های بدنسازی و پرورش اندام استانها برگزار می‌گردد به سامانه ملی فدراسیون مراجعه نمایند.